mandag den 17. august 2015

10 Uventede Bivirkninger Ved Sukker

Er du en sukker-narkoman? Får slik og andre søde søde fødevarer dig til at gå amok? Så er det på høje tid, du gjorde noget ved det, fordi din sukker afhængighed er bestemt ikke noget sundt.

Sukkertrang er noget alle har oplevet på et tidspunkt i deres liv, nogle mere end andre. Vi ved alle, det er dårligt for os. Nu bør vi også nu bare hvor slemt sukker kan være, hvis du spiser for meget af det.
Dette indlæg taler om de skadelige virkninger ved sukker. Læs videre for at lære om dem!

1. Sukker gør dig fed

Lad os begynde med det indlysende. Selvom nogle uheldige sjæle er genetisk disponeret for fedme, er der ingen grund til at vi bør lade sukker ødelægge vores sundhed. Dette sødemiddel er virkelig en bitter pille at de ikke kan holde sig væk fra sukkerholdige fødevarer for længe.

Forskere har, flere gange, etableret en direkte forbindelse mellem sukker forbrug og fedt udvikling. Hver gang du forkæle dig selv i en sød fornøjelse, ekstra sukker synes at blive omdannet til det næste fedt reserve i kroppen.10 Uventede Bivirkninger Ved Sukker
10 Uventede Bivirkninger Ved Sukker

Folk i alle aldersgrupper blive offer for denne epidemi, som du ikke har brug for et gen til at blive fede, hvis du har dårlige kostvaner.

2. Sukker er vanedannende

Ja! Meget lignende alkohol, ikke mindre. Sukker kan gøre sindet føler mindre mæt, og du blot ønsker mere og mere af det samme. For mange mennesker, sukker er bogstaveligt talt en afhængighed, da det kan udløse den lykkelige hormon kaldet dopamin i hjernen. Derfor at rådgive en person med en sukker afhængighed skære ned på det ville give bagslag, på samme måde, det ville for en alkoholiker. Der vil helt sikkert være abstinenssymptomer parret med intense sukker cravings.

3. Sukker sløver din hjerne

Mental sundhed er noget, du skal vogte omhyggeligt. Og tro det eller ej, er farligt sukker effekt på hjernen, da det praktisk svækker dit sind uden din viden. En lidt sukker aldrig skadet nogen. Men skiftende tempo livsstil og on-the-go junk fødevarer er gradvist faldende hjernens hukommelse og kognitive funktioner.

4. Sukker giver dig Diabetes

Det siger sig selv, hvis du ønsker at undgå diabetes, du undgår dårlig sukker. Det menneskelige legeme naturligt producerer sit lager af insulin til at brænde glucose til energi. Når kroppen er overbelastet med sukker, forekommer metabolisk dysfunktion, får det til at blive insulinresistent. Type II diabetes er et resultat af processen, hvilket igen fører til flere komplikationer. Forbrugende sukkerholdige drikkevarer øger diabetes risiko med 83%, fordi bugspytkirtlen ikke kan producere nok insulin til at holde trit med efterspørgslen.

5. Sukker forvirrer leveren

For meget fruktose i leveren har vist sig at virke på samme måde alkohol virker på lang sigt, der forårsager leverskader. Interessant, sukkerholdige fødevarer snyde din hjerne til at tro, du er mere sultne og mindre fuld. Sult hormoner derfor forstyrret, at ændre den måde, du spiser. I et eksperiment, hvor disse drikke glucose-sødede drikkevarer blev sammenlignet med de, der har fructose-sødet drikkevarer, den tidligere følte sig mere mæt end sidstnævnte.

6. Sukker forårsager hjertesygdom

Efter diabetes, hjertesygdomme er de mest forfærdelige mordere rundt omkring på kloden. Usunde forbrug af overdreven sukker øger risikoen for at dø af hjertesygdom.

Under sukker induceret hjerteproblemer er ikke begrænset til dem med fedme. En person kan se tynde og tonet, og alligevel har et svagt hjerte, hvis deres indtag af sukker er usundt.

7. Sukker er knyttet til kræft

Cancer er en af de ord, der aldrig har en let reaktion. Hvorfor er et enkelt ord som sukker forbundet med det? Godt, har sukkerforbruget på lang sigt været forbundet med en stigning i forhøjede insulinniveauer i kroppen. Denne meget situation har en dokumenteret direkte link til mange typer af kræft.

Den dårlige nyhed stopper ikke der. Selv for dem, der lider af kræft, højt forbrug af sukker synes at have en negativ konnotation. Kræftceller blev observeret til at tage mere glukose end normale celler, selv om dette ikke påvirkede kræften selv. På et beslægtet note, forbrugende en sukkerholdig kost fører til fedme, hvilket medfører en række andre kræftrisiko. Dette er en af de mest skadelige virkninger af sukker, at man skal passe på.

8. Sukker accelererer aldringen

Man føler at de har alderen lige ved at få en tan i middagssolen. Men, hvordan gruopvækkende ville det føles, hvis du er klar over, at dårlige sukker er aldrende cellerne i din krop hurtigere end normalt? Drinking sukker fyldt drikkevarer er blevet forbundet med nedsat hjernefunktion hos børn. Det samme princip gælder for ethvert andet organ i kroppen og dens deraf følgende skade.

En glucosemetabolit molekyle fra sukker, opkaldt glucose-6-phosphat (G6P), virker negativt på hjertet. Fruktose er ikke absolut nødvendigt for driften af ​​kroppen. Men, mange fødevarer indeholder uønsket sukker, som, hvis ukontrolleret, vil reducere den forventede levetid.

9. Sukker giver humørsvingninger

Sukker effekter er ikke bare fysisk skadeligt. De kan have en indvirkning på din følelsesmæssige status også. Ligesom når de spiser en masse slik bringer på en høj, vil afholde sig fra sukker også bringe på en lav. Enhver, der har oplevet en eller to sukker cravings vil enige om, at når trangen hits, det er alt, du ønsker at tænke over. Alt andet ville være en distraktion, især fordi sukker kan ændre stemningen.

Skuespillerinde Gwyneth Paltrow er enig, det er en stemning rutsjebane. Hun blev citeret af The Telegraph som at skrive på sin hjemmeside Gloop, "Sukker giver dig en indledende høj, så du går ned, så du tørster mere, så du forbruge mere sukker. Det er denne serie af op-og nedture, der provokerer unødig stress på dine binyrer. Du får angst, lunefuld og sidst du føler dig udmattet. "

10. Sukker giver ingen ernæring

Jo mere sukker du har, jo mindre næring du tager i. Som et resultat, maven er det første organ fratages sunde input såsom probiotika og tarm rensende fiberholdige fødevarer. Mindre grøntsager oversætte til mindre vitaminer, hvilket betyder en mangel på næring for øjnene, hår, hjerneceller og andre sådanne vigtige organer.

Disse dage, er mange at erstatte en varieret kost med junkfood og sødet drikkevarer. Hvad de mangler er proteiner, mineraler, essentielle fedtstoffer, vitaminer og kulhydrater. Hvad de forbruge er tomme kalorier, der fører til ernæringsmæssige mangler.

Alt er acceptabelt i moderate mængder. Stadig, sukker slører de grænser, hvor moderation ender og overskydende begynder. Da det er svært at kontrollere hver fødevare, der indeholder sukker, bør det være klogt at undgå dem, der har den højeste mængde af sukker.

Ingen kommentarer: