tirsdag den 18. august 2015

Sådan får du en mindre talje på bare en uge

Ønsker du en timeglas figur ligesom din favorit skuespiller? Har en slank talje været din drøm, og føler du ofte, at det er noget umuligt at opnå? Dette indlæg giver dig de fantastiske tips, der kan hjælpe dig med at få en mindre talje; og det på en enkelt uge!

Spekulerer du på, hvordan du får en mindre talje på en uge? Læs her hvordan det kan lade sig gøre!

1. Værd opmærksom på din kost

Videnskabelige undersøgelser konkluderer, at spise fuldkorn, sammen med frugt og andre grøntsager hjælper dig med at reducere mængden af fedt du spiser. Forbrugende fuldkorn er sundere, da de indeholder ingen konserveringsmidler. Dette er en af de bedste måder at få slankere inden for en uge. Husk, at frugt sommetider indeholder store mængder af sukker og spiser for mange frugter kan virke mod hensigten.
Sådan får du en mindre talje på bare en uge
Sådan får du en mindre talje på bare en uge
Lægerne siger, du har brug for at reducere 3.500 kalorier fra din kost for at tabe 1 £. Tærsklen for sundt vægttab er 2 pounds en uge, så du skal ikke sulte dig selv med FAD kostvaner. Spise sundere, ikke mindre.


2. Drik mere vand

En anden vigtig ting at gøre, når de forsøger at tabe sig er at drikke mere vand. Dette hjælper med at forhindre din krop fra at blive forvirret mellem tørst og sult. For at begrænse tendensen til binge på mad, drikke mere vand. Det er godt for hud og hår så godt.

3. Fokuser på kvalitet og ikke på mængde

Normalt, folk, der kost tendens til ikke spise noget, i modsætning til at spise sunde fødevarer, der ikke tilfører overskydende fedt eller sukker til din krop. Hemmeligheden til slankekure er at spise flere sunde måltider, der ikke tilfører overskydende kalorier til din krop.

4. Træning og motion

Spekulerer hvordan man kan gøre livet mindre i en uge? Motion er den perfekte løsning! Ja, det mest oplagte ting at gøre for at få slankere er motion. Således du får en trimmer taljen vil afhænge af, hvor hårdt du er villig til at arbejde. Resultater vil kun følge, når du lægger i indsatsen og dedikerer dig selv til årsagerne. Men passe på og sikre, at du begynder gradvist. Du må ikke psyke dig op for den første dag og overanstrenger dig selv eller komme til skade. Forøg træningsintensiteten gradvist.

Lav en øvelse plan, hvor du begynder på et grundlæggende niveau arbejder gennem alle faser og udføre mere intense og længere øvelse rutiner. Opretholde en øvelse tidsskrift eller efterlade en opdatering på Twitter til at minde dig selv om, hvad der skal gøres. Ofte, når du annoncere noget i det offentlige, er du mere forpligtet til at gøre det.

Med tiden vil du begynde at nyde regelmæssig motion uden at føle slidt eller uegennyttige. Sammen med trimning din talje, vil dette også sikre, at du leve et sundere liv.

Du kan også udføre målspecifikke øvelser, især dem, der hjælper forme taljen. Disse øvelser er ret vigtigt; selvom du ikke direkte kan målrette vægttab på taljen, du helt sikkert udføre visse øvelser, tone og slanke din midtersektion muskler.

5. Træn dit bryst og dine skuldre

Den bedste måde at gøre noget mindre, er ved at gøre ting omkring det ser alle store. Tilsvarende når du træner din øverste kurver, dvs dine skuldre og bryst, talje vises slankere.

Du kan overveje at udføre skulder og bryst øvelser.

6. Tøj

En anden fejlsikker måde at få den slanke talje er at bære tøj, der trækker opmærksomhed på din talje. Iført en talje bælte kan være en god måde at gøre dette. Bæltet kan være brede, juvelbesatte, mager eller flettet! Når du bærer en af dem over en kjole, de giver en illusion af et timeglas figur, som automatisk gør din talje se mindre ud.

Disse er blot nogle enkle måder om, hvordan man får en mindre talje i en uge. Fortæl os om dit eget tøj hack eller nogen bestemt øvelse, du har brugt til at reducere din talje størrelse. Fortæl os om dine oplevelser ved at efterlade en kommentar nedenfor.

Ingen kommentarer: