søndag den 23. august 2015

8 Bedste Grøntsager til Vægttab

Du ønsker at tabe dig, men du ved ikke, hvad de bedste produkter er at tage med i din kostplan. Lad os fortælle dig en hemmelighed, ethvert måltid plan kræver en høj mængde af frisk frugt og grøntsager, da disse er din bedste kilde til vitaminer, mineraler og yderligere næring, der er nødvendige for at holde dig sund og fuld af energi hele din dag. Hvis du ønsker at have en sund og nærende madplan, altid omfatte frugt og grøntsager.

Hvorfor er grøntsager vigtige i din kost? Først og fremmest grøntsager er en stor kilde til fiber. Fiber er nødvendig for at hjælpe dig rense dine indvolde og fjerne skadelige giftstoffer, der kan svække dit system. En anden god grund til at tilføje grøntsager til din madplan er fordi grøntsager er lav i kalorier, som du har brug for. Jo lavere kalorier din mad indtag er, desto lavere sovende fedt at du bevarer i din krop. Plus med den energi, grøntsager giver, kan du brænde fedt ophobet i kroppen hurtigere og dobbelt så hurtigt.

8 Bedste Grøntsager til Vægttab
8 Bedste Grøntsager til Vægttab
Her er en liste over grøntsager, der er fantastisk til din kost:

Salat

Salat er nummer et must have for en person, der ønsker at tabe sig. Dybest set salat er en hel måltid i sig selv for nogle mennesker, men ligesom de fleste mennesker, der er på en diæt, er det et dagligt syn ingrediens for en sund salat. Toss det med frisk agurk, gulerødder, majs, peberfrugter og / eller løg med din yndlings dressing og du er alle indstillet. En salat er et lavt kalorieindhold parabol, der hjælper med at fjerne sult.

Hvidløg og løg

Dt er det, vi kalder smagsforstærkeren fordi de tilføje, at ekstra "tang" til din ret. Hvidløg og løg er en god kilde til antioxidanter, der vil hjælpe med toksin bygge op i din krop. Hvidløg er også en stor blod tyndere og vil reducere højt blodtryk.

Spinat

Ikke blot er spinat en stor kilde til phytonutrients, er spinat vist sig at hjælpe en person med inflammatorisk problem, knogle problem og hjerte-kar-problemer. Som enhver anden grøntsag, er spinat også en stor kilde til næringsstoffer såsom vitamin E og C, mangan, beta-caroten og zink blot at nævne nogle få. Ud over at få dit vitamin-og næringsstoffer, er spinat også effektiv til at hjælpe én med hukommelsestab og aldersrelaterede problemer.

Zucchini

Zucchini, en anden grøntsag i den grønne gruppe indeholder 36 kalorier for 1 kop. Det hjælper en person, der er har problemer med fordøjelsesbesvær og forstoppelse plus det sænker blodsukkeret. Yderligere fordel, zucchini er, at det hjælper med at reducere chancerne for prostata problemer på grund af phytonutrients i zucchinis. Den kan også fungere som et anti-inflammatorisk og mindske risikoen for at få hjerteanfald, fordi den nedbryder aminosyrer som homocystein.

Porrer

Ud over at være en antioxidant, indeholder porrer højt niveau af folat, der sænker også niveauet af homocystein i blodet. Porre er en stor kilde til vitamin C, K og B6 ud over at have jern og mangan. Husk, at porrer er med samme familie som løg og hvidløg, så de har de samme gavnlige virkninger angivet ovenfor.

Broccoli

Broccoli er det bedste valg for folk, der er på en diæt, blot fordi det er lækkert og kan spises på forskellige måder, men for de sunde fordele, er broccoli en stor kilde til fiber, der hjælper rense vores insides og flushes ud toksiner uden for organ. Broccoli er også en stor kilde til vitamin A. Hvorfor er broccoli en favorit ingrediens i en kost menu? Det er simpelt. En kop broccoli indeholder en høj procentdel af protein sammenlignet med en kop majs eller ris, men har lavere kalorieindhold niveau i forhold end de to førstnævnte. Flere fordele, men mindre kalorier.

Bønner

Teknisk set en del af bælgplanter familien, bønner indeholder proteiner, der er lig med en lille del eller gram kød. Bønner også indeholder antioxidanter plus det er bevist at være et eksempel på en anti-aging type mad. Desuden bønner er meget gavnligt for en person, der ønsker at tabe sig, da de lave løftestang af glukose (sukker) og er kendt for at fjerne risikoen for diabetes. Hvis du ønsker en ingrediens, der vil give dig energi gennem dagen, bør bønner være inkluderet i din indkøbsliste.

Gulerødder

Bortset fra salat og kartofler, er gulerødder den tredje mest tilrådeligt kost ingrediens af forskellige årsager. Asides indeholder vitamin og mineraler, der er gulerødder vist sig at medvirke til at reducere risikoen for slagtilfælde, hjertesygdomme, det hjælper forbedrer synet på grund af A-vitamin og beta-caroten plus gulerødder hjælpe nærer huden, fordi det er en stor afgiftende grøntsag og hjælper med anti- ældning samt.

Hvis du lægger mærke til på den angivne liste, er flertallet af punkterne på listen for det meste antioxidanter og kilde til vitaminer og mineraler. Grøntsager er ikke kun sundt og nærende, det er også billigt, og du kan endda plante din egen køkkenhave lige på din baghave. Der er tonsvis af måder at optage grøntsager i din kost uden risiko for forbruge mere end den tildelte daglige kaloriebehov.

Ingen kommentarer: